Transport

Naši klijenti mogu birati između kamionskog, željezničkog, pomorskog i avio prijevoza.

Mi nudimo uslugu kamionskog prijevoza bez obzira na težinu, volumen, hitnost ili karakteristike pošiljke i uslugu koja pruža pouzdan, siguran i brz prijevoz. Nudimo široku mrežu prijevoznika koji nam omogućavaju pružanje usluga na cijeloj EU teritoriji, te pravovremeno preuzimanje i dostavu.

Zbirni prijevoz: EU, SLO, TR, SRB, HR​

Vaša pošiljka ne mora zauzimati cijeli kamion da bismo je prevukli do vas. Naš redovni zbirni prijevoz na sedmičnoj osnovi ili više puta sedmično sa pouzdanim i referencnim partnerima, su garancija vaše uštede vremena i optimiziranja troškova. Šemu rasporeda zbirnih linija možete vidjeti ovdje.

Pomorski prijevoz

Pomorski prijevoz je efikasan način prijevoza i bez obzira da li imate robe za manje od punog kontejnera (LCL) ili za puni kontejner (FCL), mi nudimo mogućnosti sa različitim vremenima otpreme i dopreme robe koji će zadovoljiti vaše potrebe. Direktne zbirne linije iz Dalekog istoka do bilo koje destinacije u BiH i obratno.

Avio prijevoz​

Avio prijevoz je najefikasniji i najbrži oblik transporta iz tačke A u tačku B. Pošiljke transportujemo po sistemu od vrata do vrata, od vrata do aerodroma ili kombinovano prema zahtjevima kupaca. Najbolji izbor za osjetljivu robu sa posebnom pažnjom, koja zahtjeva brzu dostavu.

Željeznički prijevoz​

GL zajedno sa svojim partnerima nudi prijevoz različitih vrsta robe sa uobičajenim i specijaliziranim željezničkim sredstvima u/iz cijele Evrope.